fbpx

Ulla-Bellas 5 tips på saker att avrunda året med

Ulla-Bellas 5 tips på saker att avrunda året med

Året närmar sig sitt slut och nu brukar vara en bra tidpunkt att se tillbaka på hur det har varit: framgångar, utmaningar och allt däremellan. Det har varit ett tufft år för många företag och ni har säkert jobbat hårt. Därför hoppas vi nu att ni kan börja avrunda på ett lugnt sätt inför en välförtjänt julledighet.

Vi på Ulla-Bella har samlat några saker som vi försöker tänka på att göra, för att varva ner och att kraftsamla.


Prioritera och delegera

Det är inte helt ovanligt att det kör ihop sig på jobbet inför längre ledigheter. Men för att undvika de mest överväldigande och stressande känslorna kan det vara klokt att se över vad som verkligen måste göras innan och vad som faktiskt kan vänta. 

Kan någon annan ta hand om en del av det som måste ske nu?

Tillbakablick och reflektion

Givet att det kan köra ihop sig inför ledighet är det kanske svårt att tillåta sig att stanna upp en stund. Men att göra det för att blicka tillbaka, hjälper oss att se allt vi har åstadkommit och kan ge motivation och viktiga insikter inför nästa år.

  •       Vad har hänt i företaget och varför?
  •  Vilka framgångar och motgångar har vi stött på och hur har vi hanterat dem?
  • Vad har vi lärt oss av det inför fortsättningen?

Planering framåt

När vi har ett facit för året som har gått:

  • Vill vi att det ska fortsätta i samma riktning och på sammasätt eller är det läge för förändringar
  • Vilka är i så fall våra mål?
  • Vilka strategier behöver implementeras för att nå målen?

Tacka de du arbetar med

Oavsett om du har ett stort team eller arbetar självständigt, glöm inte att tacka de som har varit en del av din företagsresa under året. Visad uppskattning ger otroligt mycket både för den som ger och tar emot den.

Vi på Ulla-Bella Virtuell assistentbyrå är så tacksamma för det team vi har och är, och att vi tillsammans har fått stötta så många företagare under året i deras verksamheter. Det ser vi fram emot att fortsätta med även framöver!

Skapa tid för återhämtning och nya idéer

Sist men inte minst – ledighet handlar inte enbart om att vara fysiskt frånvarande från arbetet. Många av oss kan aktivt behöva jobba på att ge oss själva utrymme för att låta huvudet slappna av med aktiviteter och sällskap som fyller energidepåerna. Och det är nästan alltid under lediga stunder när tankarna får vandra fritt, som de bästa idéerna och lösningarna på utmaningar eller för utveckling dyker upp!

Vi på Ulla-Bella Virtuell assistentbyrå önskar dig en bra och rimlig avrundning på det här året och sedan en jätteskön julledighet!

Vi ses nästa år!

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.