Sekretess- och användarpolicy

Behandling av personuppgifter
M.B Konsult & Event AB värnar om din personliga integritet och all behandling av personuppgifter som används av M.B Konsult & Event AB sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från 25 maj 2018 dataskyddsförordningen (GDPR).

​M.B Konsult & Event AB  avser att i egenskap av personuppgiftsansvarig behandla personuppgifter som lämnas i samband med registrering på hemsida, samtycke i mail, nyhetsbrev, sociala medier och liknande instanser väl.

Vilka personuppgifter samlar M.B Konsult & Event AB in, hur länge sparar vi dem och hur samlar vi in uppgifterna?
Vi sparar ditt namn, mailadress och ev. telefonnummer för att kunna ge dig aktuell information och för att  leverera de tjänster vi kommit överens om. Dokumentation görs sparsamt och hanteras konfidentiellt. Korrespondens som inte är viktig för projektet raderas omedelbart.

​Dokumentation från uppdrag sparas i 18 månader efter slutfört uppdrag. Kontaktuppgifter sparas tills dess att du aktivt ber oss att radera dem. Dina uppgifter lämnas aldrig ut till annan part.

​Har du tagit kontakt med oss av någon annan anledning, t.ex. för att delta vid något evenemang, begärt offert för våra tjänster eller kontaktat oss utan att vara kund, har vi endast den informationen som du lämnat vid din kontakt med oss. Blir det inget uppdrag mellan oss så kommer dina uppgifter att sparas max i 3 månader för att sedan raderas.​

Om du besöker vår webbsida samlas personuppgifter in genom att vi använder cookies som samlar in information på och från din webbläsare. (läs mer om det nedan)

Nyhetsbrev
Här samlar vi in namn och mailadress. Du kan när som helst säga upp ditt nyhetsbrev via en länk i nyhetsbrevet eller kontakta oss för borttagning från registret.
Tar du bort dig från nyhetsbrevet försvinner dina uppgifter direkt från vårt nyhetsregister.

Kontroll
Du har rätt att en gång per år begära att få information om vilka uppgifter som finns registrerade om dig hos oss. Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du har även rätt att begära att dina uppgifter inte används för direkt marknadsföring.

Cookies
Vi använder cookies för att identifiera användare som unika men anonyma individer. Det hjälper oss att registrera antalet besökare samt ger oss statistik och information om hur många användare vi har på sidan och vad de gör.

Kontaktinformation
M.B Konsult & Event AB
Malin Björnell
Stagneliigatan 2B, 553 13 Jönköping
Telefon: 073-534 06 09
E-post: malin@ulla-bella.se

Senast uppdaterad: April 2020