Hjälp med ekonomi

Ekonomi

Som egenföretagare är det mycket att tänka på och vissa delar känns kanske tuffare än andra. Vi har god erfarenhet av företagsekonomi och hjälper gärna till att stötta upp där du behöver avlastning. Det ger dig mer tid till andra delar av din verksamhet.

Fakturering

Att jobba snabbt och effektivt med fakturor ger ett professionellt och pålitligt intryck av dig som leverantör. Det är jätteviktigt att fakturera rätt. Inte bara för ditt företags trovärdighet utan också för bokföringens skull. Allt som lagen kräver av dig som fakturerar kan vi som virtuell assistent hjälpa dig med.

Vi har rutin och kunskap kring regelrätt och effektiv fakturering och stöttar dig gärna genom att ta på oss ansvaret!

Betalning av fakturor

Liksom att fakturera kan vi även ansvara för ditt företags utbetalningar. Vi är en pålitlig mellanhand som gärna avlastar dig från dina måsten. Få mer tid till annat medan vi sköter betalningar av räkningar och fakturor.

Inlämning av underlag till redovisningsbyråer

Vi hjälper även till att samla in underlag till redovisningsbyråer genom att samla alla företagets kvitton, fakturor etc. i digitala forum, exempelvis dropbox, där byrån enkelt kan hämta ut och ta del av informationen.

Läs om hur vi jobbar med några av våra kunder

Är det något ni vill ha hjälp med som inte står med här?
Boka ett möte med oss så kan vi säkert lösa det!