fbpx

Webbdesign och webbshop

Webbdesign och webbshop

Webbdesign och webbshop – För många av era kunder och användare blir er sajt det allra första mötet med er. Därför behöver hemsidan vara både snygg, enkel och rolig att använda. Ulla-Bella hjälper er att sätta upp en ny sajt eller uppgradera er befintliga, så att ert hem på internet blir lättillgängligt och förmedlar rätt känsla för er verksamhet.

Vi designar och utvecklar hemsidor från ax till limpa, utifrån egna skisser eller skisser som ni själva har tagit fram. 

Vi sätter även upp sajter i befintliga köpta WordPress-teman, och arbetar med alla ledande CMS:en på marknaden.

Några av sakerna vi gör:

  • Webbdesign och webbshop
  • Skiss och design av UI
  • Sätta upp sajter i befintliga WordPress-miljöer
  • Integration med e-handelsplattformar, nyhetsbrevstjänster, bokningstjänster och andra tjänster som kan integreras med WordPress.

Webbpublicering

En sajt behöver vara levande och aktuell, och väcka intresse och bjuda in till engagemang – något som ofta kan vara svårt att hinna med. Låt oss på Ulla-Bella ta hand om er sajt och se till att den är aktuell och full med krispigt innehåll, så att ni kan fokusera på annat.

Några exempel på vad vi hjälper till med:

  • Skapa, publicera och uppdatera texter, bilder, grafik, video och annat innehåll
  • Uppdatera bloggar och publicera nyhetsbrev
  • Skriva och publicera texter för webb

Webbshop

Att ta sina produkter och sin business online via en webbshop görs väl i en fingerknäppning, eller? Riktigt så snabbt är det inte men med rätt förberedelser kan det bli en riktigt lönsam och smidig historia.

Hos Ulla-Bella jobbar Anki som är en klippa för företagare som vill sätta upp en webbshop. Hon hjälper till med det praktiska kring detta.

Behöver ni hjälp med webbdesign och webbshop? Är det något ni vill ha hjälp med som inte står här? Boka ett möte med oss så kan vi säkert lösa det!

Hur kan vi hjälpa till?

Vårt team av skickliga virtuella assistenter är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda
lösningar som passar just era unika behov. Med en bred kompetens inom
administration, kommunikation och projektledning är våra assistenter redo att ta
hand om allt från kalenderhantering och e-postkorrespondens till att organisera
evenemang, marknadsföring och sociala medier.

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.