Om oss

Ulla-Bella grundades 2018 av Malin Björnell. Efter mer än 10 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring i roller som marknadsassistent, Key Account Manager och Trade Marketing Manager, har Malin jobbat heltid som virtuell assistent sedan starten.

I dag är Ulla-Bella en byrå med flera virtuella assistenter, med olika specialistkompetens och bakgrund. Vi virtuella assistenter arbetar distansbaserat och på så sätt kan vi hjälpa företag oavsett var i Sverige de befinner sig. Malins bas finns i Jönköping, men i teamet finns flera andra VA:s utspridda runt om i landet.

Varmt välkomna att höra av er – vi längtar efter att göra er vardag smidigare.

Malin Björnell - Virtuell assistent

Möt teamet!

Anneli Olsson

Jag heter Anneli Olsson, är frilansskribent och skönlitterär författare som älskar att hjälpa andra med textkommunikation! Detta genom bloggartiklar, tidningsartiklar (bl.a. Amelia och Modern psykologi), nyhetsbrev, innehåll i sociala medier och jag gillar att hela tiden utvecklas i copy-skrivandet.

Min yrkesbana inleddes som arbetsterapeut men det gled över i administrativa jobb på statliga myndigheter. 2019 tog drömmen om en skrivande karriär överhanden och nu har jag hittat hem.

Porträtt på Anki Nilsson, virtuell assistent

Ann-Christine Nilsson

Jag heter Ann-Christine Nilsson men kallas oftast för Anki. Jag bor i Sundborn i Dalarna och älskar att ha många bollar i luften. Jag har arbetat med administration i mer än tjugo år, bland annat på ABB, domstolsväsendet och kommunen, och jag har stor kunskap inom IT och kan lätt sätta mig in i nya program.

Jag hjälper även till inom ekonomi, där jag bland annat utför enklare bokföring och fakturering, och inom sociala medier där jag jobbar med att schemalägga inlägg och bevaka/besvara kommentarer i flödena. Jag arbetar även med hjälp och support, att uppdatera och schemalägga bloggar och hemsidor och inom e-handel med att uppdatera, bygga och förvalta webbutiker.

Porträttbild Ellinore Stenberg, virtuell assistent

Ellinore Stenberg

Jag heter Ellinore Stenberg och brinner för att stötta företagare i deras passion. Med en bred mix av strategi-, projektlednings- och designkunskaper åtar jag mig uppdrag kring kommunikation och design, samt utveckling av digitala tjänster och produkter. Utöver visuell identitet och formgivning erbjuder jag tjänster inom online-business genom plattformen Kajabi där jag designar och sätter upp e-kurser, digitala produkter, nyhetsbrev, säljsidor med mera.

Min bakgrund är främst från reklam- och designbyråsidan där jag jobbat med varumärkes- och kommunikationsarbete, men jag har även mångårig erfarenhet från kundsidan där jag arbetat som marknadsansvarig.

Porträttbild Charlotte Ekbom, virtuell assistent

Charlotte Ekbom

Jag heter Charlotte Ekbom och arbetar som frilansskribent, författare, översättare och marknadskoordinator. (Översätter främst marknadstexter från engelska/danska till svenska.)

Jag kan hjälpa dig att skriva vassa texter, både längre och kortare, men även att koordinera och genomföra uppgifter och projekt på din marknadsavdelning.
I grunden är jag marknadsekonom, som även gått konstskola i London och gett ut fyra skönlitterära romaner. Med den kanske lite ovanliga kombinationen att vara både kreativ och organiserad brinner jag för att hjälpa dig att göra skillnad i ditt företag – i stort och smått.

Jag är baserad i norra Stockholm om du vill ha hjälp på plats.

Porträttbild Emilia Barrett, virtuell assistent

Emilia Barrett

Jag heter Emilia Barrett, och arbetar med att designa och skriva innehåll till digitala kanaler. Jag brinner lite extra för varumärkesidentitet, det vill säga att skapa en röd tråd genom företags alla digitala kanaler, mallar och dokument. Jag hjälper även företag med avlastning genom att ge administrativ stöttning.

Jag har en bred bakgrund inom administration, design, marknadsföring och kundservice samt erfarenheter inom sälj och projektledning. På min lediga tid ägnar jag mig helst åt något kreativt som att inreda, diy-projekt eller att baka något gott.

Boka in ett möte!
Det finns många anledningar till att ni bör anlita en virtuell assistent. Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer!