Om oss

Hem » Om oss

Ulla-Bella

Jag som grundade Ulla-Bella heter Malin Björnell. Sedan starten 2018 har jag jobbat heltid som Virtuell assistent och tycker att det är ett fantastiskt roligt jobb.

 

Att arbeta som virtuell assistent innebär att man arbetar distansbaserat och på så sätt kan man hjälpa företag oavsett var i Sverige de befinner sig. Min bas finns i Jönköping och det är här som jag jobbar den mesta delen av min tid. Sedan samarbetar jag med flera andra VA:s som finns utspridda runt om i landet.

 

Jag har som anställd mer än 10 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring i roller som marknadsassistent, Key Account Manager och Trade Marketing Manager.

Med erfarenhet både som anställd och som egen företagare är jag väl medveten om att man ibland måste vara en tusenkonstnär för att få vardagen att gå ihop och att ”ensam” inte alltid är stark. Och alla som är med i ”Ulla-Bella teamet” har liknande erfarenheter.

 

Vid sidan av Ulla-Bella har jag och min man ett hjärteprojekt som vi kallar ”Underbara lov”. Vi känner nämligen att alla barn borde få komma tillbaka till skolan efter ett lov och kunna berätta om något riktigt kul de varit med om. Tyvärr är det inte så och därför startades ”Underbara lov”.

 

Det var lite kort om Ulla-Bella. Hoppas att vi hörs och att vi kan få hjälpa er att komma vidare i ert företagande.

Malin Björnell - Virtuell assistent