Om oss

Ulla-Bella

 

Ulla-Bella grundades 2018 av Malin Björnell. Efter mer än 10 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring i roller som marknadsassistent, Key Account Manager och Trade Marketing Manager, har Malin jobbat heltid som virtuell assistent ända sedan starten.

I dag är Ulla-Bella en byrå med flera virtuella assistenter, med olika specialistkompetens och bakgrund. Vi virtuella assistenter arbetar distansbaserat och på så sätt kan vi hjälpa företag oavsett var i Sverige de befinner sig. Malins bas finns i Jönköping, men i teamet finns flera andra VA:s utspridda runt om i landet.

Varmt välkomna att höra av er – vi längtar efter att göra er vardag smidigare.

Ulla-Bella – en byrå med virtuella assistenter

VA-byrån Ulla-Bella består av människor med en mängd olika kompetenser och intressen, från flera olika delar av Sverige. Här kan du läsa mer om oss och vad vi gör.

Anneli Olsson

Min bakgrund är inom rehabilitering och jag arbetade sedan som handläggare på statliga myndigheter i flera år, innan jag äntligen gjorde slag i saken och blev egenföretagare för att börja göra det jag verkligen vill ägna mig åt.

Ann-Christine ”Anki” Nilsson

Porträtt på Anki Nilsson, virtuell assistent

Jag heter Ann-Christine Nilsson men kallas oftast för Anki. Jag bor i Sundborn i Dalarna och älskar att ha många bollar i luften. Jag har arbetat med administration i mer än tjugo år, bland annat på ABB, domstolsväsendet och kommunen, och jag har stor kunskap inom IT och kan lätt sätta mig in i nya program.

Jag hjälper även till inom ekonomi, där jag bland annat utför enklare bokföring och fakturering, och inom sociala medier där jag jobbar med att schemalägga inlägg och bevaka/besvara kommentarer i flödena. Jag arbetar även med hjälp och support, att uppdatera och schemalägga bloggar och hemsidor och inom e-handel med att uppdatera, bygga och förvalta webbutiker.

Ellinore Stenberg

Porträttbild Ellinore Stenberg, virtuell assistent

Jag heter Ellinore Stenberg och brinner för att stötta företagare i deras passion. Med en bred mix av strategi-, projektlednings- och designkunskaper åtar jag mig uppdrag kring kommunikation och design, samt utveckling av digitala tjänster och produkter. Utöver visuell identitet och formgivning erbjuder jag tjänster inom online-business genom plattformen Kajabi där jag designar och sätter upp e-kurser, digitala produkter, nyhetsbrev, säljsidor med mera.

Min bakgrund är främst från från reklam- och designbyråsidan där jag jobbat med varumärkes- och kommunikationsarbete, men jag har även mångårig erfarenhet från kundsidan där jag arbetat som marknadsansvarig.

Charlotte Ekbom

Porträttbild Charlotte Ekbom, virtuell assistent

Jag heter Charlotte Ekbom och arbetar som frilansskribent, författare, översättare och marknadskoordinator. (Översätter främst marknadstexter från engelska/danska till svenska.)

Jag kan hjälpa dig att skriva vassa texter, både längre och kortare, men även att koordinera och genomföra uppgifter och projekt på din marknadsavdelning.
I grunden är jag marknadsekonom, som även gått konstskola i London och gett ut fyra skönlitterära romaner. Med den kanske lite ovanliga kombinationen att vara både kreativ och organiserad brinner jag för att hjälpa dig att göra skillnad i ditt företag – i stort och smått.

Jag är baserad i norra Stockholm om du vill ha hjälp på plats.

Emilia Barrett

Porträttbild Emilia Barrett, virtuell assistent

Jag heter Emilia Barrett, och arbetar med att designa och skriva innehåll till digitala kanaler. Jag brinner lite extra för varumärkesidentitet, det vill säga att skapa en röd tråd genom företags alla digitala kanaler, mallar och dokument. Jag hjälper även företag med avlastning genom att ge administrativ stöttning.

Jag har en bred bakgrund inom administration, design, marknadsföring och kundservice samt erfarenheter inom sälj och projektledning. På min lediga tid ägnar jag mig helst åt något kreativt som att inreda, diy-projekt eller att baka något gott.