fbpx

Sociala Medier

Sociala Medier

Ett av de viktigaste verktygen idag för att exponera ert företag och bygga ett starkt varumärke är sociala medier.

Som virtuell assistent hjälper vi till att sköta era sociala medier. Vilket eller vilka sociala medier som är relevanta skiljer sig beroende på vilken verksamhet ni har och det är vad vi utgår från.

Strategi för sociala medier

För att få slagkraftiga sociala medieplattformar och växa som varumärke krävs en bakomliggande plan och strategi.

Det handlar om att konkretisera vad ni vill få ut av eran närvaro i de “sociala” kanalerna, lokalisera er målgrupp, hitta relevanta plattformar och rätt tonalitet.

Vi hjälper er att skräddarsy en sociala mediestrategi utifrån ert företags unika målsättningar och förutsättningar. Vi ser helt enkelt till att ni når ut till rätt personer, på rätt plattformar med ett relevant budskap.

Skapa content

Som företagare vill man gärna prata om verksamheten ur sitt eget perspektiv på sociala medier, men bra innehåll handlar om att se vad följarna intresserar sig för och sedan forma innehållet därifrån. 

Det är en konst att skapa värdefulla inlägg, en konst vi besitter och gärna hjälper dig med. Vi hjälper till att sätta tonen för ert  företag genom era sociala plattformar. Ulla-Bella anpassar språket och innehållet utifrån ert koncept,  er målsättning och ser till att det riktar sig mot rätt målgrupp. 

Konkret innebär det att:

Schemalägga och publicera inlägg

Förutom strategi och välplanerat innehåll  krävs timing. Publicering av innehåll bör därför ske när er målgrupp är som mest närvarande.

Genom effektiva program kan vi hjälpa till att underlätta både planering och publicering. Vi kan ansvara för att tidsinställa inläggen så de publiceras vid rätt tillfälle.

Vi har även koll på trenderna gällande publicering och hur ofta man bör lägga ut innehåll för att kontinuerligt nå ut till sin målgrupp. Hur ofta ni ska publicera innehåll skiljer sig mellan de olika sociala plattformarna.

Ulla-Bella ser till att ditt konto är aktivt medan du kan tänka på annat!

Annonsering

För att effektivt nå ut till era potentiella kunder och framför allt få dem att hitta er kan man använda annonsering. Genom annonsering på sociala medier kan man precisera sin målgrupp utifrån intressen, ålder, kön, geografisk position etc. och kan på så sätt se till att ert budskap når ut till rätt personer.

Annonsering kan vara särskilt lämpligt om ni ska lansera en ny produkt eller har extra viktiga nyheter att berätta.

Hur kan vi hjälpa till?

Vårt team av skickliga virtuella assistenter är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda
lösningar som passar just era unika behov. Med en bred kompetens inom
administration, kommunikation och projektledning är våra assistenter redo att ta
hand om allt från kalenderhantering och e-postkorrespondens till att organisera
evenemang, marknadsföring och sociala medier.

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.