fbpx

Kostnadsfritt webbinarium den 22 maj - "Jobba med en virtuell assistent"

Marknadsföring

Marknadsföring

Vi hjälper företag med marknadsföring för att synas!

Som virtuell assistent vet vi vad som fungerar och inte. Vi ser till att din kampanj når rätt målgrupp, att dina potentiella kunder läser dina utskick och att ert företag sticker ut på mässan.

Skapa och genomföra digitala kampanjer

Kampanjer (annonsering) är ett effektivt tillvägagångssätt för att öka försäljningen och sprida kunskap om ert varumärke.

Bredda er målgrupp, låt nya potentiella kunder hitta er, informera om nya produkter eller priser och öka försäljningen med hjälp av en virtuell assistent.

Vad vill ni nå ut med?

  • En produktlansering
  • Ökad varumärkeskännedom
  • Erbjudande i samband med högtid?


Utifrån era önskemål och förväntningar på resultatet skräddarsyr vi ett digitalt kampanjformat som matchar.

Vi kombinerar information med kreativitet och hjälper er att skapa en kampanj som leder till goda resultat.

Utskick

Även om mycket sker digitalt i dagens samhälle ska vi  inte glömma bort vikten av traditionell marknadsföring. Låt era kampanjer komma i tryck och spridas till er kundkrets.

Vi kan hjälpa till med att jobba fram koncept utifrån era visioner och målsättningar och jobbar effektivt med utskick av kampanjen.

Mässförberedelser

Kul att ert företag ska ställa ut på mässa! Det är ett perfekt tillfälle för ett företag att knyta nya kontakter, skapa nya kundrelationer och öka varumärkeskännedomen.

Inför utställning är det mycket som behöver tänkas på. Dels planering och uppställning av monter, men också andra viktiga förberedelser.

Har du andra funderingar gällande mässförberedelser eller andra idéer än ovanstående diskuterar vi givetvis mer än gärna saken vidare!

Hur kan vi hjälpa till?

Vårt team av skickliga virtuella assistenter är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda
lösningar som passar just era unika behov. Med en bred kompetens inom
administration, kommunikation och projektledning är våra assistenter redo att ta
hand om allt från kalenderhantering och e-postkorrespondens till att organisera
evenemang, marknadsföring och sociala medier.

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.