fbpx

"Vår vision är att företag ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet och att vi tar hand om resten!"

Vad är en virtuell assistent?

En virtuell assistent (VA) är en person  som erbjuder administrativa, tekniska eller kreativa tjänster till företag. En virtuell assistent  jobbar oftast på distans. Det innebär att vi inte sitter på plats ute hos våra kunder, utan i stället utförs i stort sett allt arbete online. 

Här på Ulla-Bella ser vi oss som en blandning av en administratör, sälj- och marknadsassistent och vi använder molnbaserad programvara för att utföra vårt arbete och samarbeta med våra kunder.

Fördelen med en virtuell assistent är att ni själva bestämmer hur mycket hjälp ni behöver och ni betalar förstås bara för arbetad tid.

Hos Ulla-Bella slipper ni bindningstid och långa kontrakt.

Vad gör en virtuell assistent?

En virtuell assistent kan hjälpa till med många olika arbetsuppgifter och arbeta inom flera branscher.

Eftersom vi är flera virtuella assistenter här på Ulla-Bella med blandad erfarenhet kan vi bland annat hjälpa till  med:

Hur jobbar man på distans?

Idag finns det väldigt många olika program som hjälper till att underlätta arbete på distans. 

Det viktigaste är dock att ha en bra dialog med sin virtuella assistent och att det finns en tydlig arbetsbeskrivning. Vi hjälper såklart till att ta fram det i samband med att vi startar upp ett samarbete.

Vilka typer av program använder vi?
Det går till exempel att chatta via Slack och Skype, ha videomöten med Zoom och Google meet, lägga upp to-do-listor och projektleda via Asana och Trello samt lagra filer i Dropbox eller Google Drive.

Allt är lättåtkomligt och det är smidigt att lära sig och vi går igenom vad som passar er bäst vid uppstarten.

Även om vi oftast arbetar på distans finns även möjlighet att få hjälp på plats.  Kontakta oss för att höra mer om vilka orter vi finns tillgängliga på.

Bloggtips!

Fyra suveräna digitala verktyg för projektledning och kommunikation

Oavsett om ni jobbar på samma fysiska plats, på distans med konsulter eller har en hybridlösning, är riktigt bra digitala verktyg guld värda. Idag tipsar vi om några som Ulla-Bella-teamet inte vill vara utan.

Läs hela blogginlägget här! 

Vad gör en VA

Hur kan vi hjälpa till?

Vårt team av skickliga virtuella assistenter är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda
lösningar som passar just era unika behov. Med en bred kompetens inom
administration, kommunikation och projektledning är våra assistenter redo att ta
hand om allt från kalenderhantering och e-postkorrespondens till att organisera
evenemang, marknadsföring och sociala medier.

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.