fbpx

Vad kan en virtuell assistent hjälpa till med?

Vad kan en virtuell assistent hjälpa till med?

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Virtuella assistenter (VA) är ingen homogen yrkeskår. Många har sina specialområden och spetskompetenser, så ni behöver leta reda på en (eller flera) som erbjuder de tjänster ni är i behov av.
Den gemensamma nämnaren i branschen är att den består av proffs på bland annat distansarbete.
Nedan ser ni exempel på vad en VA kan göra för er.
Administration och stöd i projektledning

 • Mötes- och konferensbokningar
 • Utskick, tex. nyhetsbrev, reklam, inbjudningar, gåvor och liknande till kunder
 • Uppdatering av hemsidor
 • Registrering av olika typer, som kan ske i webbaserade program och plattformar
 • Fakturering
 • Hantera mejl-korgar; svara på enklare frågor och sålla

Text

 • Nyhetsbrev
 • Bloggartiklar
 • Texter till podcastavsnitt/”show notes”
 • Enklare översättningar
 • Korrekturläsning av kortare texter; t.ex. webbplatser
 • Presentationer
 • Transkribering

Sociala medier

 • Skapa inlägg från grunden och schemalägga publicering
 • Se till att innehåll ni själva skapat blir publicerat i era kanaler och schemalagda

Research

 • Djupdykning i specifika ämnen
 • Leta upp föreläsare/utbildare
 • Söka efter utbildningar
 • Hitta lokaler till konferenser, events, utbildningar
 • Ta reda på priser och villkor

Som sagt, yrket är brett och det finns enormt mycket kompetens att ta del av. Vi på Ulla-Bella har valt att vara breda i vårt utbud, så att vi kan hjälpa er med så mycket som möjligt i ert företagande.
Vill ni spara pengar och tid? Välkomna att höra av er med det ni behöver stöd med just nu så diskuterar vi hur vi på bästa sätt kan samarbeta.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]