fbpx

Kostnadsfritt webbinarium den 22 maj - "Jobba med en virtuell assistent"

Trello – så fungerar det

Trello – så fungerar det

Få ut mer av Trello med en virtuell assistent

Många har upptäckt fördelarna med Trello, som är ett utmärkt verktyg för all projekthantering. Ni få ut mer av Trello ju mer aktivt ni underhåller systemet. Det är få som hinner lägga den tid man skulle önska på Trello för att få det till ett levande verktyg för alla i organisationen.

 

Här på Ulla-Bella kan vi skapa mer liv i projekten, genom att göra de https://usercontent.one/wp/ulla-bella.se/wp-content/uploads/2022/04/computer_on_table-scaled-1.jpgistrativa?media=1713964053 uppgifterna åt er och underhålla systemet. Vi skapar bättre ordning bland era kort och helt enkelt en enklare vardag för era medarbetare som har många järn i elden.

 

Vad är Trello

Trello är ett web-baserat program som visar olika uppgifter och moment på en så kallad Kanban board. Kanban synliggör på ett överskådligt sätt olika uppgifter och vilken status de har.

 

Trello kan på ett mycket detaljerat sätt hantera projekt och styrning av projekt. Man kan göra väldigt tydliga beskrivningar på varje kort och även hantera stora filer.

 

Trello interagerar med många andra program och det här är en av de största fördelarna. Man kan synkronisera uppgifter och kalandrar från en mängd olika aktörer.

 

Man kan använda Trello både i företag, föreningar, som student eller till och med för personliga projekt på hemmaplan.

 

Uppgifter som Trello klarar

Några exempel på vad Trello kan hantera:

  • Skapa överskådliga tavlor för projekt
  • Samarbete med olika medlemmar på olika delmoment
  • Hanterar stora mängder information på varje kort
  • Power-Ups; synkronisera uppgifter från andra program och aktörer
  • Skapa att-göra listor
  • Programanpassningar för att se ändringar i real-tid även från andra program
  • Jobba aktivt med produktivitet
  • Hantera olika dokument och manualer
  • Skapa förutsättningar för lyckade möten och informationsflöden
  • Få en överblick över samtliga projekt

Ulla-Bella och Trello

 

Tavlor

Vi kan hjälpa till att hantera kort på era tavlor. Bland annat ser vi till att de har rätt status och att de ligger på rätt lista. Vi kan också fylla på med information på korten, och säkerställa att de hamnar hos rätt individ. Vi kan se över dead-lines och lyfta fram kort som hamnat efter. En assistent från oss hjälper er också gärna med att fira framgångar. Låt teamet veta när ni lyckats extra bra!

 

Kalender

All hantering av kalendrar kan skötas av oss. För den som har många möten är det till stor hjälp att få en väl fungerande kalender med tid till både förberedelser och enskilda uppgifter. Vi hjälper också till att sålla bland mötena så man deltar på de möten man faktiskt tillför något på.

 

Inte minst viktigt – en assistent från Ulla-Bella kan se till att möteskallelser innehåller agenda och information om förberedelser för att skapa effektiva möten på alla nivåer.

 

Att-göra-listor

Vi har koll på projektets listor och olika uppgiftslistor som behöver fördelas ut. Vi ser också till att flytta kort till rätt listor och kan skapa presentationer för olika delmål.

Hör med oss om hur ni kan utnyttja listor bäst, vi har stor erfarenhet och kan bidra med tips.

 

Trello inspiration och framgång

Trello kom ut i blygsam skala redan 2011. Sedan dess har det blivit ett av världens mest använda verktyg för att organisera projekt. Programmets enklaste version är gratis, vilket har bidragit till att användningen har ökat snabbt. Många har börjat använde det för sina mindre projekt hemma och i föreningar. Man har på så sätt upptäckt fördelarna med verktyget och man har efter det implementerat det på olika arbetsplatser.

 

Det är användarvänligt och jobbar i real-tid, inte konstigt att många gillar Trello!

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.