fbpx

Kostnadsfritt webbinarium den 22 maj - "Jobba med en virtuell assistent"

A goal without a plan is just a wish

A goal without a plan is just a wish

Du vet antagligen redan vad du vill, varför du driver ditt företag och har, som många andra, målsättningar med din verksamhet. Vägen dit är kanske något luddigare men det har fungerat bra ändå även om resultaten tagit onödigt lång tid.
Om du vill ta dig snabbare fram till målen och resultaten i fortsättningen är en konkret och skriftlig handlingsplan ett hett tips – utifrån t.ex. SMART:a mål!
SMART

  • Specifikt, tydligt och konkret, exempel äta näringsrik frukost varje morgon.
  • Mätbart: i tid, kvantitet och kvalitet
  • Accepterat: uppnåeligt, möjligt
  • Relevant: viktigt och meningsfullt
  • Tidssatt: realistisk och konkret tidsram

Tänk sedan baklänges från målet/målen. Vad behöver du göra det kommande året, kvartalsvis, månadsvis, veckovis, dagligen. Det blir oerhört tydligt vad som krävs av dig i stort som smått.
När du har spikat mål och satt en skriftlig konkret handlingsplan är det också lättare att se och greppa vad du måste, behöver och vill göra. Du kan lättare se vad du skulle kunna tjäna på att ta hjälp med i din business.
Känslan av att vara alltför splittrad brukar göra de flesta av oss ofokuserade, stressade och ineffektiva. Tid och ro för att verksamhetsutveckla har en tendens att få stryka på foten.
För de uppgifter du inte nödvändigtvis måste göra själv kan du anlita en virtuell assistent och:

  • Återfå ditt fokus på målet och handlingsplanen
  • Stressa ner
  • Frigöra mer (tänkar)tid kring din business

Vi på Ulla-Bella virtuell kan t.ex. hjälpa dig med https://usercontent.one/wp/ulla-bella.se/wp-content/uploads/2022/04/computer_on_table-scaled-1.jpgistration?media=1713964053, kundservice, sociala medier, texthantering och ekonomitjänster. Boka ett kostnadsfritt möte så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.