fbpx

Nya tider. Nya krav. Nya lösningar

Nya tider. Nya krav. Nya lösningar

Våren 2020 blev knappast en tid som någon av oss hade räknat med. En mer omvälvande tid får många av oss gräva ordentligt efter i minnet för att hitta.

 

Förändrad personalstyrka?

Kanske är du en av alla företagare som tvingats säga upp delar av eller hela din personalstyrka? Står du ensam inför både gamla och nya utmaningar och har svårt att greppa hur du ska ta dig an dem, utan dina värdefulla medarbetare?
Förhoppningsvis går vi mot ljusare och mer normala tider om inte alltför länge, men ett slutdatum är det ju ingen som har. En god nyhet är att du, i denna väntan, kan ta hjälp på konsultbasis. Detta i form av punktinsatser på endast några timmar eller under större och löpande samarbeten – utan att behöva anställa. Dessutom sker allt arbete på distans och är helt Coronasäkert.
En virtuell assistent (eller flera) kan agera flytväst åt ditt företag så länge, med det just du och din business behöver för att ni båda ska överleva den nya vardagen.

 

Exempel på tjänster:

  • Administration

  • Ekonomi

  • Assistans med marknadsföring

  • Hantering av sociala medier

  • Projektledningsassistans

  • Textproduktion (kampanjer, blogg, webbplats, e-post etc.)

 

You name it. Kompetensen finns där ute och vi virtuella assistenter är redo att göra vårt allra bästa för dig under den tid du behöver oss! Ring eller mejla oss idag!

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.