fbpx

Klara, färdiga, höst! 

Klara, färdiga, höst! 

Hoppas att du haft möjlighet att tanka både solljus (i bästa fall även värme) och energi under sommaren, trots att den inte varit helt som vanligt för många av oss.

 

Redo för hösten

Semestrar och sommarlov är över för denna gång och luften dallrar av nystartskänsla – som ett andra nyår. Hoppas att du känner dig lika redo för hösten som vi gör!

 

Kanske har du/ni en kickoff planerad eller något annat som markerar att det är dags att kavla upp ärmarna och ta nya tag med sommarbruna armar. Om du har drabbats hårt av pandemin på ett eller flera sätt kanske ordet nystart inte är det första som dyker upp hos dig nu, det förstår vi verkligen.

 

Planering och struktur

Oavsett vilken sits man har just nu är det nog ändå viktigt att inte planlöst börja springa omkring efter sommaren. Att ge sig tiden till att sitta en stund, fundera över var man varit, var man är och vart man vill komma gör stor skillnad för både känslan och prestationen.
Planering och struktur gör åtminstone mig (Malin) till en mer harmonisk och bättre presterande virtuell assistent och samarbetspartner. Dessutom tycker jag att det är väldigt roligt att planera och se framåt i både pågående och kommande projekt. Detta för att få känslan av att ha kontroll över mitt arbetsliv och kunna göra mitt allra bästa.

 

Vi hjälper gärna dig i planering av nya projekt och liknande, om det ändå är så att du har för mycket på ditt bord och känner att du inte har grepp om allt för tillfället. Tveka inte att ringa eller mejla i så fall!

 

Kan du också känna av “det andra nyåret”, där vi nu står i startgroparna inför resten av året?

Ladda ner Canva-Guide

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.

Ladda ner 100-listan

* Genom att fylla i dina uppgifter ovan ger du ditt godkännande till att vi lagrar och behandlar personuppgifterna enligt bolagets sekretess- och användarpolicy  i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet samt i marknadsföringssyfte.