Virtuella assistenter i Sverige

Många googlar på ”vad är virtuell assistent” så det är fortfarande ett ganska okänt begrepp i Sverige, men det blir allt vanligare här vilket vi såklart är väldigt glad för. I USA och England är ”virtual assistant” ett vanligt begrepp och det är många företag som jobbar tillsammans med en VA där.

En virtuell assistent kan hjälpa till med väldigt många olika arbetsuppgifter. Här på Ulla-Bella jobbar vi bland annat med administration, marknadsrelaterade uppgifter, projektledning, sociala medier, texthantering, kundservice, kundvård och ekonomi. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Hur man väljer att jobba som VA är lite olika. Det finns de som väljer att nischa sig mot speciella marknader eller som enbart jobbar inom ett område. Eller så jobbar man lite bredare som vi har valt att göra här på Ulla-Bella. Det beror på vilken kompetens som finns. Gemensamt är att det mesta av jobbet görs på distans.

När man jobbar tillsammans med en VA så kommer man nära varandra. Det är därför viktigt att det känns helt rätt när samarbetet inleds.
Det blir ju en personlig virtuell assistent och det är viktigt att tilliten finns.

Hitta en virtuell assistent online

Det enklaste är att googla efter Virtuell assistent och ta det därifrån.

Hur blir man en virtuell assistent?

Om man önskar bli en virtuell assistent bör man vara väldigt organiserad och duktig på kommunikation.

Boka ett kostnadsfritt möte!

Kontakta oss