fbpx

Texthantering

Texthantering

Behöver du avlastning med företagets administration? Då kan du anlita en virtuell assistent! Vi ser till att allt i företaget som inte syns utåt fungerar felfritt. Oavsett om det handlar om att hantera mailkorgar eller sköta backoffice har vi rätt person för jobbet.

Vad är texthantering?

En virtuell assistents arbete kan bland annat inkludera texthantering. Betydelsen av ordet kan skilja beroende på vilken verksamhet du har. Dessutom är inget hugget i sten utan vi skriver enbart om några konkreta exempel på vad texthantering innebär. Om du önskar hjälp med något annat än beskrivet är du varmt välkommen att kontakta oss för vidare dialog.

Hantera mailkorgar

God kundservice handlar om tillgänglighet. Att vara aktiv och svara snabbt och professionellt kan vara tufft med många andra bollar i luften samtidigt. Vi kan avlasta och sköta all form av mailadministrering så att ditt företag ständigt är på tårna och levererar snabba svar och god kundservice!
Vi råddar gärna dina mailkonton och sorterar dina mailkorgar, svarar på mail och effektiviserar utskick.

Sköta backoffice

Allt som finns syns inte, i alla fall inte utåt och genom kundens upplevelse. Delarna som inte syns är däremot minst lika viktiga för varumärket och kundens intryck och upplevelse, trots att den inte vet om det. Vi har kunskaper om hur företag sköts om inifrån och finns här om du behöver avlastning backoffice. Rent konkret innebär det att vi kan:

Listan är lång, och beroende på dina behov kan den bli längre. Den sammanfattar att vi har kunskap om det mesta gällande administration och hjälper dig med administrering där du behöver det.