fbpx

Marknadsrelaterade Uppgifter

Marknadsrelaterade Uppgifter

Marknaden är stor och det är lätt att gå vilse eller försvinna i mängden. Vi hjälper ditt varumärke att synas! Som virtuell assistent har vi koll på marknaden och vad som fungerar och inte. Vi ser till att din kampanj når rätt målgrupp, att dina potentiella kunder läser dina utskick, att ditt företag sticker ut på mässan eller att dina möten och konferenser blir i världsklass (digitalt eller irl).

Skapa och genomföra kampanjer

Kampanjer är ett effektivt tillvägagångssätt för att öka försäljningen eller sprida kunskap om ditt varumärke, i alla fall om de är utformade på rätt sätt. Vi kombinerar information med kreativitet och hjälper dig att skapa en uppseendeväckande kampanj som leder till goda resultat.

Vad vill du kampanja för? En produktlansering? Ökad varumärkeskännedom eller erbjudande i samband med högtid? Utifrån dina önskemål och förväntningar på resultatet så skräddarsyr vi ett digitalt kampanjformat som matchar.

Bredda din målgrupp, låt nya potentiella kunder hitta dig, informera om nya produkter eller priser och framför allt öka försäljningen med hjälp av en virtuell assistent. Vi skapar och sprider de digitala kamapanjkoncepten som ger resultat!

Utskick

Även om mycket sker digitalt ska man inte glömma bort vikten av traditionell marknadsföring. Låt dina kampanjer även komma i tryck fysiskt och spridas i din kundkrets. Vi jobbar fram koncept utifrån dina visioner och målsättningar och jobbar effektivt med utskick av kampanjen. Vi skapar koncept, köper / producerar kampanjmaterialet och skickar ut till dina potentiella kunder!

Mässförberedelser

Spännande att ditt företag ställa ut på mässa! Det är ett perfekt tillfälle för ditt företag att knyta nya kontakter, skapa nya kundrelationer och öka varumärkeskännedomen. Inför utställning är det mycket som behöver tänkas på. Dels planering och uppställning av monter, men också andra viktiga förberedelser.